Court Garden Hotel Den Haag

Laan van Meerdervoort 96
2517 AR  Den Haag
Tel. 070-3114000 / Fax 070-3114001

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Toon locatie Stuur ons een bericht

Reisinformatie

Ons hotel ligt precies tussen het World Forum Center, de ambassadewijk en de binnenstad van Den Haag in. U kunt lopend bijna alles bereiken of in een paar minuten met de tram bent u zo op de plaats van bestemming. Het hotel heeft ook fietsen beschikbaar voor verhuur.

Vanaf Schiphol

  • Wilt u relaxed en zonder zorgen van of naar het hotel reizen, dan kunt u bij ons een Luchthaven-taxi bestellen.
  • Met de trein: een directe trein vertrekt elk half uur vanaf Schiphol op spoor 5-6 om :26 of :56. De treinkaartjes kosten circa €8,30 (2e klasse) en kunnen met pin of creditcard worden gekocht bij de kaart machine of bij de balie.

Met het openbaar vervoer vanaf Centraal Station en Hollands Spoor

  • Snelste: Tram 16 richting STATENKWARTIER, halte "Van Speijkstraat" (150 meter van het hotel). Loop achter de tram aan en sla bij de stoplichten linksaf. Het hotel ligt aan de linkerkant.
  • RandstadRail 3 richting LOOSDUINEN, halte "Van Speijkstraat west", 400 meter van het hotel. U gaat rechts de Laan van Meerdervoort in en u vindt het hotel voor het tweede stoplicht.
  • Bus 24 richting KIJKDUIN, halte Laan van Meerdervoort. Het hotel bevindt zich op 250 meter van de halte. Steek de straat over naar de Laan van meerdervoort, ga rechts af. U ziet het hotel net voorbij het stoplicht aan uw linkerzijde.
  • Tram 1 richting SCHEVENINGEN, halte Vredespaleis. Het hotel bevindt zich op 650 meter van de halte. U loopt richting Laan van Meerdervoort, bij het stoplicht rechtsaf. Na circa 500 meter rechtdoor lopen ziet u het hotel aan uw linkerkant (net na de stoplichten).

OV-chipkaartEen OV-chipkaart kunt u aanschaffen bij het station. Losse kaartjes kosten in de tram/bus €3,50 en zijn 60 minuten geldig.

Reisplanners

OV-reisinformatie en routeplanner

HTM Reisinformatie

NS reisplanner

Met de auto

Indien u met de auto komt, dan kunt u tegen betaling gebruik maken van een van onze 21 parkeerplaatsen.
Navigatie instellen op "van Speijkstraat 55" voor ons parkeerterrein!

Hieronder volgt een routebeschrijving:

Volg de A12 richting Centrum-Noord/Scheveningen. Aan het einde van de A12, bij de stoplichten, neemt u de meest linker rijbaan en slaat u linksaf (richting Scheveningen Haven) de Zuid Hollandlaan op. Neem bij de stoplichten de middelste baan van de 5 banen (richting MCH Westeinde). Deze baan leidt u rechtsaf en direct weer links, de Dr. Kuyperstraat in. Rij 1,4 km rechtdoor en ga bij de trambaan rechtsaf de Zoutmanstraat in. Ga rechtdoor op het Prins Hendrikplein en sla dan direct linksaf de Van Speijkstraat in. Na 40 meter vindt u de inrit van ons parkeerterrein aan uw rechterkant (nr. 55). Graag even melden via de intercom die zich bevindt aan de rechterkant van het hek.

"Prima hotel, prima locatie tussen Scheveningen en Den Haag"

Bron: Booking.com