Court Garden Hotel Den Haag

Laan van Meerdervoort 96
2517 AR  Den Haag
Tel. 070-3114000 / Fax 070-3114001

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Toon locatie Stuur ons een bericht

Receptie

07:18 | 16.6°C

Entree in de avond

07:18 | 16.6°C

Uitzicht over Den Haag

07:18 | 16.6°C

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Over ons

Ecodesigned

Het drie sterren ecodesigned Court Garden Hotel heeft een aantal bijzondere kenmerken:

Het is het eerste en meest duurzame hotel in Nederland dat een officiële Groenverklaring van het Ministerie van Milieu, het Energielabel A+ én het Green Key Gold keurmerk heeft.

Met trots vertellen wij u dat wij 35 punten hebben gekregen van Green Key en dus Gold met glans hebben behaald. Er waren minimaal 26 punten nodig.

Waar we nog trotser op zijn is onze sterrenkwalificatie. Minimaal waren er 51 punten nodig zijn voor een 3 sterren hotel. Wij krijgen van de Sterrenkwalificatie 205 punten! Met overtreffende trap zijn we 3 sterrenhotel!

Goede doelen

Stichting Mama en Ik

Stichting Mama en Ik verzorgt opleidingstrajecten voor bijstandsmoeders inclusief kinderopvang onder één dak.

Ronald McDonald Business Breakfastclub Den Haag

Business Breakfastclub Den HaagEen Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen. In een Ronald McDonald Huis kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van zieke kinderen die worden behandeld in het nabij gelegen (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum. De meeste Huizen staan op loopafstand van het ziekenhuis, zodat ouders binnen een paar minuten bij hun zieke kind kunnen zijn.

Het Ronald McDonald Business Breakfast is een maandelijkse netwerk-ontbijtbijeenkomst van ondernemers uit de regio Den Haag, die het Ronald McDonald Huis een warm hart toedragen. Behalve een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten. Maar er is nog een belangrijk doel: de ondersteuning van Ronald McDonald Huis Den Haag. De lidmaatschapsinkomsten gaan rechtstreeks hier naartoe.

De ontbijtbijeenkomsten vinden circa tien keer per jaar plaats. De deelnemers treffen elkaar op locatie bij één van de deelnemers of in een horecagelegenheid in de regio. Elke ontbijtbijeenkomst wordt gesponsord door één van de leden.

Business Breakfastclub bijeenkomst augustus 2011 in Court Garden Hotel Den HaagBusiness Breakfastclub bijeenkomst augustus 2011 in Court Garden Hotel Den HaagBusiness Breakfastclub bijeenkomst augustus 2011 in Court Garden Hotel Den Haag

Overhandiging chequeProject Help Darfur

Wij hebben in 2012/2013 het project Help Darfur van Sabine van Onselen en Korstiaan de Jong gesteund. Zij zijn op 2 juni 2012 gestart met een fietstocht van Den Haag naar Sudan, 18.000 km, met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het (weder-)opbouwen van scholen voor wederterugkerende vluchtelingen in Darfur, Sudan. Ze werkten samen met de vluchtelingenorganisatie ZOA.
Helaas hebben ze de fietstocht wegens omstandigheden voortijdig moeten beëindigen, maar desondanks hebben ze een geweldige prestatie neergezet.
Wij hebben de opbrengsten van onze fietsverhuur gedoneerd aan dit project, in totaal €9000. Dit geld gaat allemaal naar de kinderen in Darfur.

Wij bedanken al onze gasten die fietsen hebben gehuurd. Met de opbrengst zal ZOA 2 lokalen kunnen bouwen in Darfur!

MVO-verklaring (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)

Court Garden Hotel - Ecodesigned voldoet of wil gaan voldoen aan de volgende afspraken:

 • Wij leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van ons vakgebied en de overdracht van onze kennis aan anderen die het vak willen leren.
 • Wij informeren onze werkrelaties (klant/opdrachtgever, vakgenoten en leveranciers) dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 • Wij maken transparante afspraken met de klant/opdrachtgever en/of leveranciers over de kwaliteit van onze diensten en bewaken de kwaliteit die we leveren.
 • Wij bepalen de sociale impact van onze diensten en beperken deze zo veel als mogelijk voor zover het een negatieve impact betreft, zoals frauduleus handelen, intimidatie, uitbuiting en kinderarbeid.
 • Wij bewaken zowel de continuïteit van onze onderneming als die van de werknemer en wij dragen zorg voor voorzieningen mochten we te maken krijgen met verlies van inkomsten.
 • Wij leveren vrijwillig een bijdrage aan maatschappelijke doelen door giften en sponsoring en/of door vrijwilligerswerk.
 • Wij werken continu aan het verminderen van de milieubelasting van ons bedrijf.
 • Wij werken continu aan het verbeteren van ons eigen inkoopproces als het gaat over inkoop van (kantoor)materialen en diensten met een milieu- en/of sociaal keurmerk.

Hotel Sebel

Hotel Sebel, gelegen aan het Prins Hendrikplein, bestaat al 32 jaar en is een gevestigde naam in Den Haag. Met een vermelding in de Michelin gids staat Hotel Sebel voor kwaliteit. Na de renovatie van Hotel Sebel hebben de eigenaars een nieuwe uitdaging gezocht, namelijk een uitbreiding. Deze vonden ze in het pand op de Laan van Meerdervoort 96.

Net als Court Garden Hotel heeft ook Hotel Sebel de Gouden Green Key weten te bemachtigen.

Missie

"Court Garden Hotel wil zich onderscheiden door zich te profileren als het hartelijkste en meest duurzame hotel van Den Haag."

 • Court Garden streeft ernaar om haar gasten de meest hartelijke service te verlenen.
 • Court Garden biedt haar gasten een totaalpakket aan: overnachting, biologisch ontbijt en vergaderruimte.
 • Court Garden biedt haar gasten een ecologisch verblijf aan, design kamers in een ecodesigned omgeving, een energielabel A gebouw, met enkel gebruik van groene energie, triple glas en alle huidige energiebesparingsmaatregelen zoals gebruik van LED, bewegingssensoren, tijdschakelaars, gasabsorptiewarmtepompsysteem, waterbesparingsmaatregelen e.d. Het hotel maakt zoveel mogelijk gebruik van Fairtrade en/of biologische producten waaronder een biologisch ontbijt, drankjes, salades en biologische zeep en doucheproducten.

PRIJZEN / RESERVEREN


BESTE PRIJS GARANTIE!