Keurmerken en logo's

Als 'groen' hotel mogen wij diverse keurmerken voeren. Maar wat betekenen al die keurmerken nu eigenlijk? Op deze pagina vertellen wij daar graag meer over.


Green Key

Green Key

Court Garden Hotel heeft het Green Key Gold keurmerk gekregen! Er waren minimaal 26 punten nodig, Court Garden scoort 35 punten!
Lees meer over Green Key.


EU-logo voor biologische landbouw

EU-logo voor biologische landbouw

Het EU-logo voor biologische landbouw geeft consumenten vertrouwen in de herkomst en kwaliteit van hun voeding en drank en de aanwezigheid van het logo op een product staat borg voor naleving van de EU-verordening inzake biologische landbouw. Door uitsluitend biologische producten in te kopen steunen wij deze sector, die aanvullende voordelen oplevert, zoals zorg voor het milieu, een grotere biodiversiteit, dierenwelzijn en plattelandsontwikkeling.


EKO keurmerk

EKO keurmerk

100% van onze inkoop is biologisch. Hiermee voldoen wij aan het reglement biologische certificatie horeca. Deze certificatie wordt jaarlijks opnieuw getoetst.


Energie A+

Energie A+

Court Garden Hotel heeft het Energielabel A+ gekregen.
Lees meer over de maatregelen die wij daarvoor genomen hebben.


Bewust op reis

Bewust op reis

Om de keuze voor een duurzame vakantie gemakkelijker te maken, heeft de toerismesector een nieuw duurzaamheidslabel in het leven geroepen: Bewust op Reis. Dit label maakt voor de consument in één oogopslag duidelijk of een accommodatie een duurzame bedrijfsvoering heeft.


Koninklijke Horeca Nederland

Koninklijke Horeca Nederland

Court Garden Hotel is aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland, de belangenbehartiger van 20.000 ondernemers in de horecabranche.


3 sterren classificatie

3 sterren classificatie

Elk hotel in Nederland wordt met behulp van de Europese Hotelclassificatie ingedeeld in één van de vijf sterrencategorieën. Iedere categorie kent een bepaald voorzieningenniveau dat tot uitdrukking komt in basis- en keuzenormen.
Court Garden Hotel is op basis van deze normen ingedeeld in de 3-sterrencategorie.

Contact

Onze keurmerken


Court Garden Hotel