Reisinformatie

Hoe wil je ons bereiken?

Court Garden Hotel is centraal gelegen, aan de rand van het centrum van Den Haag, tussen de binnenstad en de ambassadewijk in en kan gemakkelijk worden bereikt met de auto of met een van de trams of bussen die vlakbij het hotel stoppen. Voor meer gemak kun je ook een taxi nemen. Kom je op de fiets, dan kun je deze veilig stallen in onze eigen fietsenstalling.

Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Van april t/m december 2022 zijn er werkzaamheden aan het spoor van Tram 16. In deze periode zal ons hotel zowel met de auto als met het openbaar vervoer gewoon bereikbaar zijn.

De diverse reismogelijkheden en routebeschrijvingen op onze website zullen wij gedurende de werkzaamheden steeds zo goed mogelijk aanpassen. Houd rekening met iets langere reistijd en omleidingen.

Update 28 september 2022: de verkeerssituatie verandert momenteel per dag, dus het kan voorkomen dat u zowel met onze routebeschrijving, als met uw eigen navigatiesysteem alsnog vastloopt op weg naar onze parkeerplaats op Van Speijkstraat 55. In dat geval raden wij u aan om eerst naar onze hoofdingang te navigeren op Laan van Meerdervoort 96 en u daar te melden bij de receptie.

Met de Auto

Met de Auto

Parkeren en routebeschrijving
groen
Met Openbaar Vervoer

Met Openbaar Vervoer

Trein, bus, metro en tram
Luchthaven taxi

Luchthaven taxi

Relaxed en zonder zorgen
groen
Op de Fiets

Op de Fiets

Stalling en verhuur
Auto huren

Auto huren

Waar ga je vandaag heen?

Contact

 •   Laan van Meerdervoort 96
       2517 AR Den Haag
 •   070 3114 000
 •   070 3114 001
 •   Stuur ons een bericht
 • KvK: 51643774

  Openingstijden receptie:
  dagelijks 07:00 - 23:00

Onze keurmerken


Court Garden Hotel