Met de auto

Wij hebben een eigen, afgesloten parkeerterrein. Parkeren kost € 23 per nacht (vanaf 15:00 uur tot uiterlijk 12:00 uur de volgende dag), op basis van beschikbaarheid. **
Vanwege het beperkte aantal plaatsen is vooraf reserveren noodzakelijk. U kunt ons een bericht sturen, u krijgt daarna van ons een link waarmee u online een parkeerplaats kunt boeken.

Let op! De ingang van het parkeerterrein heeft een hoogte van 2,40 meter! Heeft u een hoger voertuig? Dan is parkeren op ons terrein helaas niet mogelijk. Wij adviseren u om dan gewoon op straat te parkeren bij de parkeermeter.

Adres van ons parkeerterrein:

Van Speijkstraat 55, 2518 EW Den Haag (bekijk op Google Maps)

Heeft u een parkeerplaats gereserveerd? Dan kunt u zich melden via de intercom bij de ingang van het parkeerterrein. Wij doen het hek dan voor u open. Nadat u de auto geparkeerd heeft, gaat u via de achteringang naar de receptie om in te checken.

Parkeren in de straten rond het hotel is (beperkt) mogelijk voor €2,60 per uur (maandag t/m zaterdag, 09.00 tot 24.00 uur; zondag 13.00 tot 24.00 uur). Bij de parkeerautomaat kunt u alleen betalen met pin of creditcard.
Voor meer informatie over parkeren op straat gebruikt u de overzichtskaart met parkeermogelijkheden in het Zeeheldenkwartier.

Hieronder volgt een routebeschrijving naar ons hotel:

  • Vanuit alle richtingen volgt u de A12 richting Den Haag Centrum-Noord/Scheveningen.
  • Aan het einde van de A12, bij de stoplichten, slaat u linksaf (richting Scheveningen Haven) de Zuid Hollandlaan op.
  • Volg de twee rechter rijbanen richting Scheveningen-Haven/Kijkduin (Centrumring S100) en sla bij de stoplichten rechtsaf.
  • Blijf 700 meter rechtdoor rijden en volg dan de twee linker rijbanen richting Centrumring S100 (dit is de eerste mogelijkheid om linksaf te slaan) en sla bij de stoplichten linksaf.
  • Blijf 1,6 km de S100 volgen (steeds rechtdoor op de Laan Copes van Cattenburch, de Burgemeester Patijnlaan en de Carnegielaan).
  • Verlaat de S100 door bij de stoplichten linksaf te slaan richting de Laan van Meerdervoort (aan uw rechterhand ziet u, achter de struiken, een vijver).
  • Ga bij de T-splitsing rechtsaf en direct weer linksaf bij de stoplichten, de Zoutmanstraat in.
  • Sla rechtsaf bij de eerste kruising, de Van Speijkstraat in.
  • Na 40 meter vindt u de inrit van ons parkeerterrein aan de rechterkant (nr. 55). Graag even melden via de intercom die zich bevindt aan de rechterkant van het hek.

** Parkeren op ons parkeerterrein is op eigen risico. Hotel Court Garden is niet aansprakelijk voor diefstal en/of schade aan uw eigendommen.

Contact

Onze keurmerken


Court Garden Hotel