Met de auto

Court Garden Hotel heeft een eigen, afgesloten parkeerterrein. Indien u met de auto komt, dan kunt u voor € 19 per nacht (vanaf 15:00 uur tot uiterlijk 12:00 uur de volgende dag) gebruik maken van één van onze 23 parkeerplaatsen.
Vanwege het beperkte aantal plaatsen is vooraf reserveren noodzakelijk. Dat kan telefonisch of door ons een bericht te sturen.

Let op! De ingang van het parkeerterrein heeft een hoogte van 2,40 meter!
Heeft u een hoger voertuig? Neemt u dan even contact met ons op, dan laten wij u weten welke andere parkeermogelijkheden er zijn voor u.

Om onze parkeerplaats te bereiken, stelt u uw navigatie in op "Van Speijkstraat 55, Den Haag". U kunt zich melden via de intercom bij de ingang van het parkeerterrein, of u kunt ons even bellen wanneer u voor het hek staat, wij doen het hek dan voor u open.

Behalve op ons parkeerterrein kunt u ook parkeren in de straten rond het hotel. Dit kost € 1,95 per uur en dit geldt van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 24.00 uur en op zondag van 13.00 tot 24.00 uur. Bij de parkeerautomaat kunt u alleen betalen met pin of creditcard.
Voor meer informatie over parkeren op straat gebruikt u de overzichtskaart met parkeermogelijkheden in het Zeeheldenkwartier.

Hieronder volgt een routebeschrijving naar ons hotel:

Vanuit alle richtingen volgt u de A12 richting Den Haag Centrum-Noord/Scheveningen. Aan het einde van de A12, bij de stoplichten, neemt u de meest linker rijbaan en slaat u linksaf (richting Scheveningen Haven) de Zuid Hollandlaan op. Volg de rijbaan richting MCH Westeinde/Centrum-Noord. Deze rijbaan leidt u bij de stoplichten rechtsaf en direct weer links, de Dr. Kuyperstraat in. Rij 1,4 km rechtdoor en ga bij de trambaan rechtsaf de Zoutmanstraat in. Ga rechtdoor op het Prins Hendrikplein en sla dan direct linksaf de Van Speijkstraat in. Na 40 meter vindt u de inrit van ons parkeerterrein aan uw rechterkant (nr. 55). Graag even melden via de intercom die zich bevindt aan de rechterkant van het hek.

Contact

 •   Laan van Meerdervoort 96
       2517 AR Den Haag
 •   070 3114 000
 •   070 3114 001
 •   Stuur ons een bericht
 • KvK: 51643774

  Aangepaste openingstijden
  receptie (i.v.m. coronavirus):
  dagelijks: 07:00 - 23:00

Onze keurmerken


Court Garden Hotel