Met de auto

Wij hebben een eigen, afgesloten parkeerterrein. Parkeren kost € 19 per nacht (vanaf 15:00 uur tot uiterlijk 12:00 uur de volgende dag), op basis van beschikbaarheid. **
Vanwege het beperkte aantal plaatsen is vooraf reserveren noodzakelijk. Dat kan telefonisch of door ons een bericht te sturen.

Let op! De ingang van het parkeerterrein heeft een hoogte van 2,40 meter! Heeft u een hoger voertuig? Dan is parkeren op ons terrein helaas niet mogelijk. Wij adviseren u om dan gewoon op straat te parkeren bij de parkeermeter.

Adres van ons parkeerterrein:

Van Speijkstraat 55, 2518 EW Den Haag (bekijk op Google Maps)

Heeft u een parkeerplaats gereserveerd? Dan kunt u zich melden via de intercom bij de ingang van het parkeerterrein. Wij doen het hek dan voor u open. Nadat u de auto geparkeerd heeft, gaat u via de achteringang naar de receptie om in te checken.

Parkeren in de straten rond het hotel is (beperkt) mogelijk voor €2,00 per uur (maandag t/m zaterdag, 09.00 tot 24.00 uur; zondag 13.00 tot 24.00 uur). Bij de parkeerautomaat kunt u alleen betalen met pin of creditcard.
Voor meer informatie over parkeren op straat gebruikt u de overzichtskaart met parkeermogelijkheden in het Zeeheldenkwartier.

Hieronder volgt een routebeschrijving naar ons hotel:

  • Vanuit alle richtingen volgt u de A12 richting Den Haag Centrum-Noord/Scheveningen.
  • Aan het einde van de A12, bij de stoplichten, slaat u linksaf (richting Scheveningen Haven) de Zuid Hollandlaan op.
  • Volg de twee rechter rijbanen richting Scheveningen-Haven/Kijkduin (Centrumring S100) en sla bij de stoplichten rechtsaf.
  • Blijf 700 meter rechtdoor rijden en volg dan de twee linker rijbanen richting Centrumring S100 (dit is de eerste mogelijkheid om linksaf te slaan) en sla bij de stoplichten linksaf.
  • Blijf 1,6 km de S100 volgen (steeds rechtdoor op de Laan Copes van Cattenburch, de Burgemeester Patijnlaan en de Carnegielaan).
  • Verlaat de S100 door bij de stoplichten linksaf te slaan richting de Laan van Meerdervoort (aan uw rechterhand ziet u, achter de struiken, een vijver).
  • Ga bij de T-splitsing rechtsaf en direct weer linksaf bij de stoplichten, de Zoutmanstraat in.
  • Sla rechtsaf bij de eerste kruising, de Van Speijkstraat in.
  • Na 40 meter vindt u de inrit van ons parkeerterrein aan de rechterkant (nr. 55). Graag even melden via de intercom die zich bevindt aan de rechterkant van het hek.

** Parkeren op ons parkeerterrein is op eigen risico. Hotel Court Garden is niet aansprakelijk voor diefstal en/of schade aan uw eigendommen.

Contact

Onze keurmerken


Court Garden Hotel