Scheveningen

Iedereen kent natuurlijk Scheveningen. Dit is het populairste strand van Nederland. Maar misschien vraag je je nu af: wat is er eigenlijk allemaal te doen? Voor ieder is er wat wils. Natuurlijk kun je gewoon lekker je handdoekje neerleggen en de dag wegzonnen. Geen stress! Dat is natuurlijk ook hartstikke lekker. 

Met tram 1 richting Scheveningen kom je het makkelijkst bij het strand. Stap dan uit bij halte Kurhaus en je zit meteen goed. Zodra je langs het Kurhaus het strand oploopt vind je de Pier. Op en rondom de Pier is ontzettend veel te doen! Zo kun je lekker winkelen, op een terrasje zitten, glow in the dark midgetgolfen, bowlen, het casino binnen stappen en nog veel meer!

Dit is dan ook wel het drukke gedeelte van Scheveningen. Denk je nou, "hé, dat is mij allemaal wat te toeristisch", dan hebben wij een gouden tip voor jou. Het strand is namelijk erg lang! Wil je liever een wat rustiger gedeelte opzoeken? Ga dan een stukje verder naar de linker of rechterkant van het strand. Bij de haven vind je het wat meer sportieve gedeelte. Hier liggen op het strand gewoonlijk alleen de echte Hagenezen, dus geen toeristen te vinden! Zin om ook nog een potje te beachvolleyballen? Ga dan dus richting de haven.

Voor de andere rustige kant kun je het beste tram 1 halte terminus pakken. Deze neemt je mee naar het Zwarte Pad. Stap daar uit om ook van de rust te genieten. Dit is het hippere gedeelte van het strand. De tentjes die je daar aan de boulevard vindt, worden meestal bevolkt door de hippe jeugd van Den Haag. Trendsetters, hier moet je wezen!


Het enige wat we nu nog niet besproken hebben zijn die geweldige strandtenten. Wij, vanuit Court Garden Hotel, willen jullie graag nog een paar tips geven voor wanneer jullie op zoek zijn naar een leuke tent voor een lekkere bite.

De Staat

De Staat staat bekend als de beste strandtent van Nederland! Zo werd hij al benoemd in het eerste jaar dat hij open ging. Dat heeft ongetwijfeld te maken gehad met de relaxte sfeer en de uitstekende keuken!

The Fat Mermaid

Naast een grappige naam, is dit ook zeker een aanrader. Een uitgebreid menu, vriendelijke service en prachtig uitzicht. Wat wil je nog meer!

Strandclub WIJ

De typische Haagse strandtent! Deze vind je aan de kant van de haven en wordt bezocht door de echte Hagenezen! Of Hagenaren.

Contact

Onze keurmerken


Court Garden Hotel